«Pathfinder»

Gjengen i 3. klasse på medier og kommunikasjon ved Nesodden VGS.

17. – 19. januar 2020

3. klasse på Medier og kommunikasjon ved Nesodden VGS, stiller ut på Galleri Vanntårnet. Åpning fredag 17. januar kl 18-20. Også åpent lørdag og søndag fra kl 12-16.

Veivalg på Galleri Vanntårnet

Avgangselevene i mediefag ved Nesodden videregåendeskole kastes snart ut i voksenlivet, og i den forbindelse åpner de utstillingen «Pathfinder» på galleri Vanntårnet fredag 17.01.20, kl. 18:00-20:00.

– Tittelen har en dobbelt betydning for oss i medieklassen, forklarer Jennie Sofie Pickl, som er en av dem som stiller ut. «Pathfinder» er nemlig et viktig verktøy i et av våre mest brukte redigeringsprogrammer, og er dermed brukt i arbeiedene. Samtidig henspeiler tittelen på det å skulle finne sin egen vei. Vi har alle fått veien lagt opp for oss de siste 13 årene, men nå skal vi videre på egen hånd.

Utstillingen presenterer flere prosjekter i form av både bilder, malerier og videoer. Arbeidene er et utvalg blant oppgaver elevene har jobbet med gjennom året, men er særlig sentrert rundt en oppgave de hadde om drømmer. I denne oppgaven fikk de stor valgfrihet, og det førte til stor variasjon i valg av uttrykk. 

– Det som er så fint med denne klassen er at vi er så forskjellige, men vi lærer av og blir inspirert av hverandre. Jeg vet at våre veier kommer til å gå i forskjellige retninger etter videregående, men jeg tror alle kommer til å finne en vei som passer seg, sier Jennie 

Alle elevene kommer til å være tilstede på åpningen.

– Dette er en unik mulighet til å få innblikk inn i ungdommens tanker og hverdag. De har mye spennende å by på.